tisdag 28/4 kl 10.44



Idag kommer att bli en hektisk dag. Har typ hundra saker som måste bli gjorda. Dessutom har jag engelska nationella klockan tolv. Idag är en sån där dag då man bara vill försvinna. Gärna till Aruba...Eller Grekland...

Tur att jag ha min lilla Pontus att trösta mig. Synd att han inte är lika söt nu som när han var liten!!!
(Kan ni se vilken som är Pontus resp. Niclas?Den som svarar rätt först vinner pris!!!)

Puss!

måndag 27/4 kl 19.05



Dags för träning. Har väldigt svårt att tänka positivt just nu. Känner mig förjävligt ful och äcklig och ja, allt det där. Mår fortfarande illa och är nervös inför morgondagens nationella. Dessutom saknar jag min familj! Jag vill hem! Men. Positiva tankar var det. Snart kanske jag har en kropp som Heidi Klum?

(Det här med positivitet funkar nog inte)



måndag 27/4 kl 10.12


isabelle och petra

Idag har jag migrän och mår sjukt illa. Men helgen har varit bra! Väldigt bra! I fredags var vi på vårens andra grillning, väldigt mysigt. I lördags var jag och Petra på fest hos Anton ( i Petras klass). Lakritssås sprutades, olja insmordes och pussbiljetter cirkulerade....Ja,som sagt, det var lite vilt där ett tag. (Hehe)

Tack för helgen Petra! Jag gillar dig!!

torsdag 23/4 kl 11.57 (see the sun)


Idag är det vår! Finns det något bättre? Det firas såklart med the kooks i lurarna...JAG ÄLSKAR THE KOOKS. Har lyssnat på dem i typ hundra år (i början på 2005). I sommar MÅSTE jag se dem. Absolutement!

Jag känner mig väldigt optimistisk idag. Kanske är det våren och den stora varma solen....Kanske, kanske är det att jag fyller år (!!!!) om 19 dagar (12 maj)....Kanske är det för att jag fick tillbaka min laborationrapport...Kanske är det för att det snart är sommarlov....Kanske är det för att jag har världens bästa pojkvän.....Kanske är det för att jag har världens bästa vänner.....Kanske är det för att jag har den finaste familjen i världen...Ja, jag vet inte riktigt. Men det beror iallafall inte på att jag har mens. För det har jag. Och ont gör det. Sjukt ont, faktiskt. Men det glömmer vi, tycker jag, för det är ju vår!

Puss!

onsdag 22/4 kl 10.08



Dagens humordos!

tisdag 21/4 kl 13.59



Varför är det så svårt att få det man vill när man vill? Varför är livet så komplicerat och så jävla jobbigt för?
Just nu vill jag befinna mig på stranden ovanför. För alltid.

jag vill TRÄNA -  CYKLA - SOLA - BADA - PUSSAS - BLI SMAL - GÅ PÅ KONSERT - TJÄNA PENGAR - JOGGA- FÅ MASSAGE - ÄTA MAT - SHOPPA - PARTAJA - PROMENERA.

jag vill leva.






Torsdag 16/4 08.44



Vill ni veta  något jag verkligen älskar?

Att vara i fjällen. Det är livet för mig. Att ligga på en is och känna solen i ansiktet. Att åka skoter med hjärtat i halsgropen. Att vara med mina favoritkusiner och umgås.

När jag var liten bodde mina kusiner Partik och André i Ånn, Storlien. Vi var där ofta och egentligen förstår jag inte varför jag älskar fjällen så mycket....Patrik och André jävlades alltid med mig och skrämde mig, vilket har märkt mig för livet. Jag minns tillexempel när André tog ut mig på en skotertur över en blötlagd Ånnsjön. Han stannade skotern och lät den sjunka. Jag höll på att kissa på mig. Jag trodde ärligt att vi skulle dö. Men Andre vände sig bara om och skrattade åt hans lilla grinande kusin, sedan gasade han därifrån. Kul! Ja!

En annan gång jag minns är när jag fick åka med Patrik. Patrik hade nyss sänkt en skoter när han försökte köra över öppet vatten. Kom, sa Patrik, åk med mig till mina kompisar. Och jag blev hur glad som helst - jag fick ju följa med den 7 år äldre kusinen! Det var jävligt coolt på den tiden. (Det är det fortfarande...) Glad satte jag mig bakom Patrik. Jag blundade och njöt, tänk att jag fick följa med! Men då, när jag öppnar ögonen, ser jag ett stråk av öppet vatten. Rakt framför oss. Och Patrik gasar på. Paniken kommer. Nu kommer jag att dö, tänker en 10-årig Isabelle. När vi åker över vattnet ber jag (helt ärligt) till gud. Gud verkar höra mina böner för vi klarar oss oskadda. Jag pustar ut. Men det är då det händer.
- Jag har glömt en sak hemma! Säger Patrik medan han vänder skotern.
Jag blir vit i ansiktet. När han gasar över vattnet känner jag att min sista stund är kommen. Lyckligtvis klarar vi oss men väl hemma, ja där hoppar jag av.

Jag vet inte om de jävlades med mig för att jag var minst eller för att vi (jag och min pappa) brukade binda fast dem i källaren........

I måndags kom vi hem från vår årliga fjällenresa. I år var vi i Edsåsdalen tillsammans med min moster Inger och min morbror Tommy. Patrik och hans flickvän Eleni var där samt André och hans flickvän Nathalie och deras lilla flickebarn Nellie. Plus min familj då. Och Pontus såklart. Vi hade det riktigt bra!! Vädret var underbart! (Jag brände mig så att det kändes som om jag hade varit i Thailand.)

Nellie är typ världens sötaste unge. Jag har tidigare sagt att jag aldrig vill ha barn (Tänk att föda ut  en bäbis. Tänk att vara gravid. Tänk att ta hand om en skrikande, bajsande unge.) men jag tror attt Nellie har omvänt mig rejält!
Trots ivriga mutningar från mig ( jag gav henne en mjukisälg) så är jag nog tvungen att erkänna att  hon älskade Pontus "Mockus" mer än mig. Men det ska vi förstår ändra på. Nathalie, om du ser det här: jag kan vara barnvakt när ni vill!

Vi åkte mycket skoter (Pontus kan få skriva ett gästinlägg om det sedan. Han nämnde något med döden?) och fiskade mycket. Det var bara ett problem - fisken tog inte. Men det är ju bara en väsentlighet, eller hur?...

Tjejen som adrig hade varit med om riktigt fjällliv (Eleni) tog såklart och kom trea på fisketävlingen. Det kallar jag skicklighet!

Men nej, nu orkar jag inte skriva mer. Ska gå och mysa med vår lilla hundvalp.  Jag lägger in mer bilder senare!











Tisdag 23.40



"Den kvinna, som jag kan blotta mig för, finns inte! Men ändå: att leva sida vid sida med henne och aldrig släppa henne in i det som verkligen är jag och mitt - får man göra så mot en kvinna? Låta henne famna en annan i tron att det är jag - får man göra så? Åja, nog får man det. Så går det väl egentligen alltid till; man vet så litet om varandra. Man famnar en skugga och älskar en dröm."









Citat: Doktor Glas

Tisdag 7/4 23.27

God kväll!

Jag sitter och tittar på gamla avsnitt av SATC. Helt sjukt kul...Carrie ramlade precis på catwalken, haha.

Det är helt knäppt, men om en vecka är godbiten ovanför hemma hos oss! Lilla Astrid flyttar in........Jävlar vad jag ska göra henne till min. Petra kan glömma sina ruttna korvbitar - jag tänker mata henne med fois gràs.....

På torsdag åker jag och pompen till fjällen. Det är så stärkande och hälsosamt, ni vet. För att fira mitt nya hälsosamma liv har Pontus köpt en hälsotidning åt mig - jag älskar dig, p - och imorgon börjar livet igen!

Jag hoppas att lilla Astrid vill motionera mig och att pompen gömmer maten....
Då är jag nog smal till min artonårsdag (33 dagar)...

Men nog om det! Det egentliga som har hänt i mitt liv är att jag, idag, har kört 90 km/h.
90 KILOMETER PER TIMME!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Kan ni fatta det!?!?!?!
Känner mig jävligt cool nu......Haha!

Jag hade tänk att skriva lite fina citat.......Men jag tar dem i nästa inlägg för nu måste Pontsu bajsa.

Puss!



Tisdag 7/4 12.45

Jag är deprimerad. Man blir lätt det när man tvingas se filmer som denna:
http://www.youtube.com/TheATLASExperiment

Kolla själva får ni se.



I helgen var Pontus på SM. Själv låg man hemma och grät varje kväll......Klarar mig verkligen inte utan honom!!!

Nej, skämt å sido. Jag tillbringade helgen (naturligtvis) med att göra alla dessa saker man i vanliga fall inte gör...Som att få magsjuka...Och gå på Ikea (efter tillfrisknandet, så klart). Och att PARTY LIKE A ROCKSTAR!!!!! (Eller ja, ta ett par glas vin med väninnorna.)

I torsdag så firade jag och Petra vår tillfälliga singelhet med att´sova hos mig. Vi målade naglarna, la ansiktsmasker och badade fotbad. Vi smörjde oss med dyra cremér och hade kuddkrig i rosa underkläder.....Åh. Jag har verkligen svårt att vara seriös idag.  Självklart hade vi inte kuddkrig.....

På fredag besökte jag Queen-musikalen i tonhallen. Den var mycket bra. Det som tog priset var när Magnus Bäcklund skulle sjunga en ballad. Han satt sig på scenkanten och ljuset mattades ner. När ljuset sedan skruvades upp så stod en utvecklingsstörd pojke och kramade, nej, klängde, på Magnus.Det var  hur gulligt som helst!

Efter detta gulliga moment kände jag mig lite risig i kistan. När jag kom hem mådde jag väldigt dåligt, men jag trodde det skulle gå över...Vilket det gjorde, klockan 23.30. Därför bestämde jag och Petra att vi, tillsammans med Lollo, att vi skulle gå på Vigors fest. Vi anlände 00.30 och fick inte komma in. Det var ett skämt! Vi hade ju biljetter och allt! Jag och Lollo blev riktigt arga (Petra räknas liksom inte, hon är så liten) och bestämde oss för att campa där tills vi fått våra pengar...Men sedan gick vi in. Vi var där ett tag och sedan gick vi hem till Petra och åt.
Det var nästan bäst på hela kvällen.
Förutom att allt kom upp igen, klockan 03.30.
Och 03.40.
Och 03.50 (osv.)
Mamma fick ringa och sjukanmäla mig. (Jag skulle jobba klockan 07.00)

På lördag mådde jag fortfarande illa av lille magsjukan. Jag låg därför hemma i sängen och bara sov. (Och kräktes, men det är en annan femma).

På söndag morgon mådde jag fortfarande illa men käkningarna hade upphört...Jag tvättade mitt hår som mestadels befunnit sig i en snuskig knut och sedan begav jag mig för att se på teater. Jag såg två pjäser, en med lille Björn i (han var bäst i sin grupp) och en med lilla Petra i huvudrollen (hon var också bäst i sin grupp). Känner mig väldigt stolt att jag känner två så bra skådespelare! Men nu kan jag aldrig lita på dem igen.....

Och igår var det måndag. Ni vet ju vad jag tycker om måndagar - usch - men igår hände faktiskt en riktigt bra grej. Pontus kom hem,kärleksfull och kåt, med massor av vita och rosa liljor till mig!  (Det kändes nästan som fredag.)

En annan bra sak som hände i går var att jag och Petra stylade vår egna toalett på bergsgatan. Den är rosa och vit och typ hur fin som helst. Slänger in lite bilder sedan!

Men nu tillbaka till helvetet. Till fysik, grått väder och dåligt humör.
Puss!





RSS 2.0