Tisdag 19/5 kl. 10.45




Typ världens sämsta uppdatering, jag vet. Men jag är helt slut! Vet inte vad det är med mig.

Jag hade det väldigt trevligt i lördags, även om det aldrig blir så som man tänkt det. Mamma och pappa skämde bort mig totalt och jag hoppas alla ni som kom hade roligt.  (Tack för att ni kom + alla presenter!)

Idag har jag svenska prov och sedan ska jag hem och städa. Vilket underbar dag! Ja! Nej.
Åh jag vill bara dra täcket över huvudet just nu.

(varför måste jag kunna skriva mitt namn med runor?! hur onödigt är inte det? åh!)

Fredag 15/5-09 kl 14.59


hero - moto boy ft. charlotte

Åh! Nu krånglar bloggen rejält. Allt ska tydligen gå emot mig idag! Världen har motverkat mig sedan klockan 8 imorse då jag vaknade, tröttare än någonsin. Dagen forsatte med NP i MaC. Ja, ni hör ju.

Tänk om man fick åka en sväng till NY med ca 100000000000 kronor.
Det hade varit grejer det!

Men nu ska jag fortsätta städa/plugga/dö.

Puss!

Onsdag 13/5-09 kl 15.13



Tack för alla gratulationer!
Gårdagen var supermysig. Vi käkade gott och jag fick jättefina presenter. Min älskade mormor gav mig ett super-superfint halsband. Jag lägger upp bilder sedan!



Idag har jag hur ont i huvudet som helst.
Det känns som om jag är en tickande bomb. Skolan suger musten ur mig. Vädret gör mig irriterad och trött. Jag hatar dagar som idag. Dagar som inte betyder ett piss. Dagar som lika gärna kunde vara sömnlösa nätter.







Tisdag 12/5 - 09



Dagen började under-r-r-r-bart. Jag fick världens finaste presenter av min lilla råtta till man (pontus). Jag kan visa  senare, okej??? Jag fick TRE (3) stycken presenter och en middag på valfri restaurang med "trevligt sällskap". ÅÅÅÅÅÅHHHH Kärleken pyser ut ur mig.

Jag älskar dig Pontus!!!!!!!

Nog om det. Nyss var jag på körskolan. Återigen fick jag blackout och typ panikångest och jag kommer aldrig att ta körkort!!!! Typ. Åh.

Men annars har jag det bra på min födelsedag, ja, ja ja.
Jag har tillochmed skrivit på papper idag! Halleluljah.

Dags för fysik (blä).

(Gud, vilket meningslöst inlägg)

P-U-S-S



Måndag 11/5-09 kl 18.09



Idag har jag haft den mysigaste dagen på länge! Jag och min kära vän Anna träffades (äntligen!) och fikade och pratade och skrattade och pratade och..ja, ni förstå schargongen. Som jag saknat henne!

För er som inte vet så var Anna min trogna följeslagare från årkurs 6-9. Vi var med varandra varje dag och vi bråkade aldrig. Det är sant! Aldrig! Vi har alltid förstått varandra fullständigt och utan komplikationer. Jag önskar att vi kunde träffas oftare. Anna inspirerar!

Och imorgon fyller jag år. Arton långa år. Jag svor för mig själv, när jag var "liten", att jag skulle:

1. Ta körkort på min födelsedag.
2. Gå ner till drömvikten och vara fit som fan.
3 Att jag skulle ha fixat ett gratis IDkort........

Tyvärr har jag inte prickat in ett enda rätt. Synd.
Men nu ska jag er på stan och köpa något.

PUSS!



Söndag 10/5-09 kl 19.10



Dagens känsla - se bild.
Så här blir det när man har en kriminalteknologirapport på en sisådär 150 sidor att skriva. Det är lätt att känna sig....lite irriterad, stressad och panikslagen just nu. Men jag försöker glömma och tänka positivt! Jag fyller år om två dagar! Ja! Kul! Synd att jag måste fira min artonårsdag sittandes med kriminalteknologirapporten på sisådär 150 sidor.............Hehe. Kuuuuuuuuuul. Hehehehehe (nervöst skratt).


Torsdag 7/5-09 kl 18.05



Snacka om klockrent........Älska sundsvallare...speciellt från lucksta...

tisdag 5/5-09 kl 13.37



Tisdag igen.
Det småduggar utomhus. Skolan har aldrig känts mer onödig än idag. Maten var äcklig. Höll på att bli överkörd på vägen hit. Ja, men livet rullar ju på...............

Jag har haft en helt underbar helg i Pontus stuga.  Lyckades knäppa (ascoola och jättefräcka) kort på en tjock groda. Man kan se in i grodans själ....(korten är med andra ord jävligt bra......) Jag har flera saker att skriva, men nu lockar fornsvenskan......eller tja, blondinbella, typ.

Puss.

(Förresten! Jag fyller år om en vecka! Prick!)

RSS 2.0